Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Förbannade jävla skit....

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart...

Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfällig föräldrarpenning..

Eftersom jag fått lönehöjning sedan 2008, och då ändrat min sjukpenningsgrundade inkomst, så verkar dom ha väääääldigt svårt att få fingrarna ur arslet & räkna om min nya SGI..

Jag har både brevväxlat & ringt dom otaliga ggr..Senast idag, då hade dom inte ens börjat med det..Ändå sa hon för 3 veckor sedan, att så fort jag skickar in intyg från arbetsgivaren med min nya inkomst så får jag pengarna på några dagar..Hallå!!!!...3 veckor är betydligt mer än några dagar!!  

Försäkringskassan kör en reklamkampanj på tv..Har ni sett den?!

Om att man ska tipsa dom om vad dom kan bli bättre på..Haha..Ursäkta

Alltså finns det något som är bra med det jävla stället?!


Annars har dagen varit rätt bra.. Har ätit pizza på Bertas till lunch, slickat i oss varsinn mjukglass & varit på krematoriet..

Men man är inte riktigt pigg.. är det vårtrötthet.. eller är det ett tecken på utbrändhet..

Har varit mycket med det ena och andra..Och ingen bättring med hjärtklappningen..

Gubben är inte heller pigg.. han har åkt på jobbet nyss..

stackarn..

Jag kan iaf vila en stund..och det ska jag oxå göra...Men först ska jag lägga in några auktioner på tradera..Måste få in pengar någonstans ifrån..En jäkla tur att man är en samlare av det ena o andra, så att man kan dryga ut plånboken på tradera när det krisar...

Hoppas ni får en fin helg

trots att den där ryssvärmen lyser med sin frånvaro... Vars den nu tog vägen???

Låter jag bitter, less och arg...nääähääää  

Okej...lite kanske... 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

14 maj 2010 18:43

Jooo du, ryssvärmen är nog här borta i öster...hett som tusan o åskat både igår och idag. Däremot har de börjat gödsla åkrarna här så när man går ut luktar det rent ut sagt skit!:( Och förresten; ibland får man vara trött o less, speciellt när man har skit-försäkringskassan att göra med! Sköt om dig/er!! Stor kram från Vörå

 
Ingen bild

inga

14 maj 2010 23:58

jag vet var ryssværmen ær.... hær!!!

 
susanne

susanne

15 maj 2010 06:34

måste vara länet med FK som strular mina ärenden har överförväntan gått jätte fort!!! kanske dom behöver byta ut all personal där!
jag har postat två olika ärenden det ena skulle enligt flera som bor på norrbotten sidan ta upp till 6 månader....
här tog det 1 månad.......
det andra ärendet lika så tog 1 vecka!
men lider med dig hade jag en kappsäck med pengar skickade jag den till dig! Jag vet hur du kämpar!
Och du ryssvärmen är här i går kväll kl 19 var det 21 grader nu tidiga morgonen är det 16... solen gassar på!
>I alla fall skickar jag ett gäng kramar!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Av Linda - 3 maj 2010 09:12

Jag & gubben har varit i Lule i helgen... Bott på hotell och haft det alldeles underbart.. Shoppat, ätit gott, hälsat på släktingar & haft det jätte mysigt.. Är fortfarande datalös..hoppas det ordnar sig snart med den. Nää nu ska det städas & t...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se