Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Thaimiddag...

Av Linda - 21 mars 2010 17:45

Jag överraskade familjen med thaimat till middag...

Det blev kyckling i rödcurry, friterade räkor(scampi) jasminris,sötsursås & mangochutney... Mums vad gott det blev.. Kan verkligen rekomendera "santa marias" frityrsmet..

  Kolla vilka mumsiga räkor....


  Så här blev resultatet...

  Kyckling i rödcurry...


  Min fina riskokare som jag köpte från Thailand funkar perfekt..


På kvällen åkte jag & gubben på vårat första medlemsmöte på vänsterpartiet... Jag kände mig verkligen "hemma".. Har alltid röstat på vänsterpartiet till riksdagen.. så det var ett själv klart val, nu när inte Kirunapartiet är aktuellt för mig mera..

Igår skildes jag och gubben åt.. Han ska åka till fjälls t.o.m Torsdag... Kommer att sakna honom massor.. Men kul för honom..Han älskar jue att köra skoter, pimpla & vara ute i naturen!

Påskveckan så ska vi göra en resa tillsammans =) Längtar!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

anette

23 mars 2010 00:08

du har hittat jätte fina fynd,tack så mycket hjärtat till min samling, och vilken smarrig mat och bak du lagar syns det är mycket kärlek där, kram ha en god vecka med mycket pyssel och sånt när gubben är borta kram från kusin

 
Monica

Monica

23 mars 2010 18:13

Maten såg verkligen god ut, här älskar vi ju också thai-mat i alla former. Ska köpa frityrsmet och överraska mina barn också med friterat någon dag, de kommer att bli överlyckliga!

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se