Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 21 december 2009

Blogguppehåll...

Av Linda - 21 december 2009 15:32

Har haft ett blogguppehåll under helgen.. Inte hunnit med att blogga.. Jaha å vad har vi gjort.. Vi skulle åkt ut i Lördags på en skotertur, men det blev inte för den är trasig.. Lånade ut skotern under påsken.. Påpekade att den skulle lämnas med lika mycket bensin kvar, olja skulle fyllas..Eftersom motorn inte är inkörd så tar den jätte mycke olja och att man måste köra lungt pågrund av den anledningen.. Men tror ni.. Tanken var snustorr, å inte en droppe olja, å så fick jag höra att man hade kört järnet med skotern så att den hade börjat ryka nått fruktansvärt, stängt av den å inte fått igång den förrän när den blev kall.. Jaja.. Men man lär sig... Aldrig att jag lånar ut nått nå mera. Så få se hur många tusenlappar det här kalaset går på  Vi fick inte igång den, några av bultarna som magnapullen sitter fast med har lossnat å därför glappar den,så det går inte att dra igång den.. Så kvar är skotern där den blev parkerad efter utlåningen.. Måste fixa bogserhjälp... SÅ det får bli efter jul..


Så lördagen tillbringade jag o gubben framför tv:n..

Mysigt det med..Men man hade jue sett framemot en skotertur..


Igår var jag upp i förrådet & letade julgranen & julpyntet.. Jisses det va inge litet jobb det.. Fick tömma mitt proppfulla förråd innnan man lyckades hitta allt.. Å kallt var det oxå..

Men så här blev resultatet...

 

Julgranen..Julgransfoten är från Rusta(köpt för nått år sen) & julgransmattan är från H&M home.. 99:-


 

Å här med några julklappar..


  Närbild av julpyntet, som är i vitt, silver & guld.. Julgransbelysning med glaskulor...

 

Kunde inte få så bra foton med mobilkameran..men bättre än ingenting..Till följd av förrådstömningen så kom febern tillbaka i natt.. Så det blev inge jobb idag.. Förbaskat!!!

Nu börjar jag bli spyless på den här flunsan...Hur länge ska det hålla på?! Jag har inte råd & tid att vara sjuk....


Nu ska jag värma lite av julköttbullarna till middag...Tjingeling!!
 
ANNONS
 
Monica

Monica

21 december 2009 22:31

Det är ju såååå fint med vit julgran. Är tyvärr för snål för att köpa en själv, men nån gång kanske på rea efter jul man slår till, hihi...

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sanna

22 december 2009 08:58

Gu va vakert hem du har sustra mi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se