Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Lite friskare..

Av Linda - 16 december 2009 12:10

Vaknade kl 4, drack morgonkaffe med gubben..Halv fem åkte han till jobbet å jag kröp ner under täcket igen... Sov till kl 10, det kändes skönt när jag vaknade å insåg att jag är friskare idag..Jippi!!

Så här springer jag med myskläderna på, dammsugaren i ena handen å dammtrasan i den andra... hehe... nja inte riktigt..men har iaf börjat med expedition ren lägenhet   

Genom åren har jag kommit överfund med att det är bättre att ha lite skit i hörnen..än ett rent helvete..

Man måste prioritera lite roligare saker & framför allt leva, istället för att ha ett steriliserat hem..Lite damm har ingen dött av! Å just nu är jag så lycklig och tillfreds med mitt liv, så dammråttorna stör mig inte..


Så jag gör det jag orkar..å säkerligen blir julen bra iaf.. Det handlar om att umgås med sina nära å kära.. Min familjesituation är annorlunda nu...Min älskade morfar finns inte här nåmera, å med min mor har jag brytit kontakten.. Men jag har mina barn, Magnus, mina syskon, pappa, mormor, släkt & vänner... Dom som jag älskar & som betyder allt för mig!!!


Önskar er en jätte fin dag...Kram!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se