Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 11 oktober 2009 21:08

Himmel & pannkaka så underbart det är att äntligen ha ledigt i en vecka..Flört

Men man får det inte gratis...tungt att jobba in..Rynkar på näsan


I helgen har jag sluppit malmvagns tillverkningen..Jag har fått svetsa två skut.. Vad kul att få göra annat.. Så jag har lärt mig sågen, saxen & det roligaste av allt..att använda ritningar Glad Klurigt var det..för jag har inte läst ritningar på snart 3 år.. Men det gick..


Nu ska jag ägna hela veckan till att bara göra roliga saker..pyssla & shoppa.. Så det lär dyka upp grejer på min försäljningsblogg!


Hemmet är oxå prioriterat.. Behövs en rejäl omgång med snabeljohan & svabben..


Ha en fin kväll...kram

Av Linda - 9 oktober 2009 12:03

Ja det är Fredag & jag känner mig vääldigt förtjust i rosa..Flört

Kollade in "Pink Fridays" blogg dagen till ära.. Hon har så mycket ideér den tjejen..

Kommer ni ihåg när jag skrev om grytlappskudden..det var på hennes blogg jag hittade även den..Jag har länkat till hennes blogg förr..men lägger ut länken igen.. Varsågoda Här

Hon klipper bla ut applikationer till kuddar från häftiga kökshanddukar..målar lampskärmar, dom där fula keramik ugglorna från 70-talet har hon oxå pimpat med färg..Gamla ramar blir som nya med hennes magiska pensel.. Det här är verkligen en blogg som jag blir inspirerad av..Hennes stil är kitschig, man blir glad av alla färger..och det behövs nu när den mörka vintern är på ingående!!

Här får ni lite bilder på hennes alster..så får ni se


           

Visst är hon idérik.. Kolla in hur hon matchar tyget i tavlorna..alla färger går in i varann på ett eller annat sätt.. Många klarar inte av att göra det..utan dom blandar hur som helst å då blir det bara rörigt & inte ett dugg harmoniskt!!


Nu ska jag farma..måste skörda mina grödor på Farmville... Ja ni ser.. har en hel del å göra.. Hihi..inte lätt att vara bonde.

Min kärlek till rosa syns även där eller hur?


     


Så skönt..jobbar bara 5 timmar idag..för att få dygnsvilan..börjar kl 5 imorrn bitti.. 12 1/2 timmars skift under helgen.. Men sen på Söndag kl 18.. Då har jag ledigt 1 vecka framåt!! Tjoohoo!!



Önskar alla mina kära vänner en fin helg..tjingeling..



Av Linda - 8 oktober 2009 12:55

Jag blev så glad av telefonsamtalet jag fick igår eftermiddag...En av mina bröder ringde å sa att jag ska bli faster igen.. Vad roligt!!!Glad

Så jag blir dubbelfaster nästa år, för en av mina andra bröder ska också ha smått...


Idag vaknade jag efter kl 11 igen...suck.. Känns som att man bara jobbar & sover den här veckan..Hemmet ser för bedrövligt ut.. Blir storstädning nästa vecka..

Och ska rensa bort ytterligare grejer & lägga ut på tradera.. Blev glatt överraskad igår, hade fått bud på över 1000:- för grejer som jag själv köpt för 30:-.. det är en bra förtjänst detGlad å ändå är det 5 dagar kvar innan auktionerna går ut..


Nu ska jag laga middagen klar till barnen..Ha en fin dag..kram


Av Linda - 7 oktober 2009 12:59

Vaknade kl 11..fick en chock när jag tittade ut genom fönstret.. Snön vräker ner & dessutom blåser det..så det är vitt vitt så långt ögat nårRynkar på näsan Vilken tur att jag får skjuts till & från jobbet idag...för inte kommer jag många meter med sommardäck!!


Nu måste jag dra en vals med snabeljohan... Ha en fin dag...tjingeling!!

Av Linda - 6 oktober 2009 13:19

Mycket annat hinner man inte den här veckan... Åker på jobbet kl 14 & kommer hem 01.30...sover till kl 11.. så 3 timmar vaken, innan man ska åka till jobbet igen..Så mina handarbetsprojekt blir vilande denna vecka.. Men nästa vecka är det ledig vecka Flört då händer det saker..


Tack för era fina kommentarer.. Känns verkligen kul att ta upp skapandet igenGlad Förr handarbetade jag väldigt mycket..sydde kläder till barnen & mig själv,broderade tavlor efter tavlor..


Nu ska jag laga middagen färdig till barnen.. På återseende & ha en fin dag...Tjingeling!


 




Av Linda - 5 oktober 2009 12:45

Idag har jag öppnat min försäljningsblogg..Där jag såsmåningom kommer att lägga ut mina alster..Håller på att tillverkar ett lager.. Men det kommerFlört


Här har ni länken.. http://busansdesign.bloggplatsen.se/


Busans Design... Vem är jag?!

 

En ensamstående 3 barnsmamma..som egentligen har fullt upp med att få vardagen att gå ihop..Dygnet skulle ha betydligt fler timmar har jag märktFlört

Men som avkoppling handarbetar jag.. Har byggt upp en jätte fin sy- & pysselhörna..där jag får inspiration..

 

Vi lever i en stressad värld där allt som oftast ska vara perfekt.. Därför utmanar min design det perfekta.. Allt är välgjort men "Busigt".. Jag använder ingen mall, så alla saker jag tillverkar blir unika.. Är det sytt så är inte alla tygbitar i tex lapptäcket helt raka..

Jag vill genom min design visa att saker kan vara vackra, även fast dom inte är perfekta!

Är det någonting ni önskar i min shop..så maila mig.. busan75@hotmail.com

Jag hoppas ni ska tycka om min busiga stil!!

Kram



Nu ska jag förbereda mig inför eftermiddags skiftet..Man måste jobba oxå..


Ha en fin dag... Krameli kram


 


Av Linda - 4 oktober 2009 23:30

Här har det hunnits med mycke grejor idag...

Storstädat Alexanders rum..Å dammigt värre var det..Usch!! Tonåringar, dom verkar inte bry sig..Hade tänkt att han skulle börja städa rummet nångång, men efter en & en halv månads kaos fick jag nog.. När han kom hem med Sofia så tyckte han att rummet var jätte stort..HmmFörvånad..Ja undra på det..Hela golvet var ju tidigare täckt med kläder, tomma chipspåsar, tidningar mm

From idag är det nya regler.. Barnen ska städa sina rum varje fredag eller söndag.. Jag har nog att hinna med allt annat själv!


Jag har även hållt på med mitt "hemliga" projekt idag.. Nja..Hemligt å hemligt..några vet om det.. Men ni andra får vänta tills jag är helt klar Glad


& i kväll blev jag bjuden till kompisens café..Han har grand opening i morrn..å ville att jag skulle provsmaka menyn för å få synpunkter om det var gott.. Ja å det var detTungan ute

Jag hjälpte honom med tårtorna.. Princess stubbar.. Som han ska sälja per tårtbit..


 

Känner ni igen rosorna? Flört Jajamen från bröllopstårtan jag gjorde..så bra att dom kom till användning!!


 



 



Ja å nu ska jag ut i nysnön med Wilma.. Det blir skönt att krypa ner under täcket sen.. Natti hejs!!



 


 


 


Av Linda - 3 oktober 2009 23:35

I dag har jag varit hemma hela dan & pysslat... det enda jag varit utanför dörren är när jag rastat Wilma..

Jag blev bjuden att haka med på party..men kände att jag ville va hemma och bara ta det lugnt..Inte riktigt frisk än.. Så jag tror att det var ett klokt beslut Glad

 


Alex var hem å åt middag, sen gick han iväg med Sofia & Dennis.. Kul att han skaffat sig en flickvän.. Har inte pratat med henne än..hon är lite blyg, som man själv var i den åldern,hihi.. Så jag håller mig lite i skymundan.. ett tagGlad



Imorgon ska jag putsa alla fönster & hänga upp nya gardiner..Sen tänkte jag ta & sy lite..Har kommit på en grej som jag tror skulle sälja som smör..Så imorrn ska jag exprimentera..



I dag var det en bekant som skrev åt mig på facebook..hennes mamma hade haft tygaffär..så hon hade en massa tyger & sytillbehör från 60-70 talet..Spännande..ska åka dit nån dag o kolla..


Nu ska jag krama kudden..Å Astrid.. Sov så gott!! Kram!!


 


 


 


Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards