Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 4 juni 2009 18:07

Det va kul men ack så jobbigt å ha tjejerna på praktik idag... Tusen frågor..å efter ett tag blev dom less på att svetsa..då gick dom å hjälpte Stålis med att gänga.. sen tillbaka till mig å svetsa, dom fick göra ljuslyktor..sen gick dom & spelade biljard & dart med Stålis.. Å fnitter i massor... När jag slutade kl 15, ville dom va kvar till kl 16.. Mathias skar ut en gitarr till Olivia i lasern, snällt..Hon ska hänga upp den i sitt rum.


Efter jobbet hade jag utvecklingssamtal med Alex mentor..sen åkte jag å köpte några hänglobelior.. & vidare till Kaalasjärvi för å hälsa på mamma & mormor... Nu är kycklingen i ugnen å jag är helt slut..Huvva!!! 


Lite foton på Olivia när hon svetsar...



Av Linda - 3 juni 2009 18:44

Jobbat idag...städat, lagat middag..tömt diskmaskinen...Den har dan har varit typ som igår..

Imorgon har min dotter praktik på mitt jobb.. Samt chefens dotter.. Så imorgon ska jag ha hand om dom båda.. Kul..men antar att det blir mycket fnittrande med dom två tillsammans..


Pratade med mina barns pappa igår..om dom ska åka ner till sommaren el hur det blir.. Olivia vill sommarjobba på farmor & farfars gård.. Men nu skulle dom börja avveckla.. Har gården på försäljning på hemnet.. kolla här

Dom är snart i pensionsåldern så det förstår man att dom inte orkar.. Ett tungt jobb att vara "bonne" .. Så blir den inte såld i sommar så får hon jobba en vecka med att ta upp morötter & potatis..

Nu ska jag slänga mig på soffan & softa ett stund..

Av Linda - 2 juni 2009 20:31

Jobbat, städat, tömt diskmaskinen & lagat middag...inte så mycket mer spännande.. Nästan..


Fick löneförhöjning idag.. 1400:- bättre än ingenting, men hade begärt 1000:- till för att komma upp i samma lön som min arbetskompis.. Anser att jag är värd det.. Producerar minst lika mycket å mer ibland..  Har lika lång erfarenhet el mer egentligen..då jag har en högre svetsutbildning, samt att jag jobbat på bemanning å då varit på 3 verkstäder innan jag började på den här arbetsplatsen.. Men det är inte alltid rättvist..

Jag tycker iaf att man ska ha lika lön för lika arbete.. Får ta upp det när chefen kommer tillbaka..


Beställde en paviljong från Clas Ohlsson.. den var på rea nu..999:- annars 1499:-... har spanat på den men tyckt att det va för dyrt.. Nu blev det 1088:- med frakt.. Ska plantera massa klätterväxter som får klättra efter stommen..bla rosor, clematis & något annat grönt..


Resten av kvällen blir lugn..ska ta en lång promenad med Wilma runt sjön..sen om jag orkar så blir det soffläge & tv gluttning.. Ha en fin kväll...ciao!!


Av Linda - 1 juni 2009 19:19

på hela dan som bara den... svetsade en korgsida  trots allt väntande på traversen & byte av svetstråd...Det har även varit löneförhandlingar idag, spännande & se vad det blir..

Efter jobbet åkte jag & Eva-Marie till kaalas & hjälpte mamma med att sortera loppis prylarna.. Har precis kommit hem.. Nu ska jag städa & sen glutta tv en stund..

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards