Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 8 maj 2009 14:03

Det fanns ingen som hade office paketet..Hittade open office på nätet..den funkar precis som word & är gratis.. Laddar ner nu å hoppas att den är bra =o)

www.openoffice.org
Av Linda - 8 maj 2009 10:47

Min dator gick sönder i Thailand.. Å lånar nu Alex dator..

Har scannat in fotona som ska vara med i minneshäftet..å nu tänkte jag börja infoga dom i word...och skriva psalmerna.. Men då har han inte office programmet i datorn..Suck..Jag får spunk!!

Har ringt runt & frågat om nån har att låna, så jag kan installera det..men det verkar inte va nån som har det.. Eva-Marie håller på att kolla.. 

Letade på Pirate Bay..hittade..men men vågar man tanka hem??

Avvaktar och hoppas att Eva hittar..

Av Linda - 8 maj 2009 08:10

det blev bråttom värre i morse..Jag vaknade kl 7.20..rusade upp å väckte Olivia & Dennis.. Olivia sprang runt i lägenheten å gnällde med sin tonårsstämma.. Jag kan inte ha det här.. Å nu hann jag inte plugga glosorna en gång till..å vars är kammen...bla bla bla.. Dessa tonåringar å helst tjejer..bara gnäll,gnäll & gnäll.. Förstår vad mamma menade, när jag beklagat mig när dom varit i sina trotsåldrar - Vänta tills dom kommer i tonåren, då blir det jobbigt!


Efter en kaotisk morgon så hann dom iaf i tid..Å jag väntar på att kaffet ska bli klart.. Hinner förhoppningsvis få i mig en kopp innan jag ska börja tjata på Alex för att han ska komma i väg..Han börjar först kl 9..



Av Linda - 7 maj 2009 21:34

Mina efterlängtade pelargon sticklingar som jag beställt från odla..Appelblossom,orange fizz, drottning ingrid och cato..

Åkte genast och hämtade paketet, köpte blomjord å sen till mamma & hämtade lerkrukor..

La krukorna i blöt..sen planterade jag dom.. Nu längtar jag tills dom växer till sig  & börjar blomma..


Av Linda - 7 maj 2009 18:30

Skrämmande vad det stämmer ibland.. Ställde frågan om mig & en person..Här kom svaret..


En ung man med stark övertygelse att han själv har rätt och vill gärna övertyga andra i sin omgivning vilket kan medföra bråk, hetsiga diskussioner och osämja. Turbulens och snabba händelser följer detta kort och ofta har vi som sagt en annan person inblandad eller så visar det på ditt eget agerande i situationen, du kan i alla fall vänta dig action! Kortet visar på en person som gärna vill ha fram sina egna åsikter och kan vara blind för andra personers känslor. 
Av Linda - 7 maj 2009 17:21

Vi samlades på kyrkogården kl 13 & hade utsjungning i kapellet.. Det var så fint.. Vi som vill se morfar gick in först. Han låg så fridfullt i sin kista, med sina favoritkläder på & yllepläden som mormor vävt... Nu kom vi ihåg att ta med hans glasögon,kam & löständer..dom placerades på sidan vid hans kudde.. Vill att morfar ska kunna se oss från himmelen, och att han ska kunna kamma sitt hår, som han alltid var noga med..

Vi sjöng "bred dina vida vingar" , "blott en dag" & sen sjöng Oskar, prästen(min lillebrors pappa) "Var inte rädd".. sen bad vi fader vår ...

När det var klart så åkte vi till Kurkkio ..Morfars syster Maria(Maja) & Ingrid (som varit gift med morfars bror Erik) följde med..vi fikade, pratade gamla minnen & tittade på fotografier..

Sen tackade jag,Pär,Anna & Alwa för oss & åkte hem till Kiruna..

Tog med mig några foton, som jag ska sätta in i minneshäftet..

Av Linda - 7 maj 2009 06:36

Vaknade kl 5.30..duschat,druckit kaffe, klätt på mig...nu sitter jag å väntar på att brorsan med familj ska komma & hämta mig..Vi ska åka till Gve först..han ska kolla på några takjobb..sen åker vi till Kurkkio..å vidare sen till Junosuando till bisättningen.



Tog & spådde mig på sidan som jag fick som länk.. ställde frågan hur min blivande ser ut.. Här är svaret:


En yngre man med mörkblont till brunt hår. Ögonen är blågrå/mörkblå och kan anses vara lite kyliga. Han är relativt oerfaren av seriösa relationer och har troligtvis inte barn. Han är i din ålder eller yngre.


Ha en fin dag..


Av Linda - 6 maj 2009 18:57

Jag känner mig precis som Bitterfittan i tv programmet ballar av stål..Känner ett förakt & hat mot karlar just nu..bläää!!

Nour El-Refal som spelar karaktären är bara för härlig...som när hon visade musen mitt i kungsträdgården i Sthlm..Och upplyste folk om att "tjejer har hår på fittan".. Själv föredrar jag att inte ha det..men det valet ska man jue själv få göra..


Nu ska jag stryka kläderna till imorrn & sen är det läxläsning med Dennis...Ciao!!




Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards