Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 24 maj 2009 14:28

Ska packa upp allt & städa..imorrn börjar en ny arbetsvecka..

Återkommer kanske senare ikväll med ett inlägg..Ciao

Av Linda - 23 maj 2009 14:01

Vaknade vid halv sex.. Moster hade kokat kaffe, drack några muggar & åt macka så man fick energi å sätta igång.. Eftersom moffa skulle hem en sista gång, så var det mycket att göra.. Duka, göra mackor, skära upp fikabrödet,koka kaffe mm det tog mamma, Anne-maj & mommo hand om. Jag strykte mina & barnens kläder, duschade & gjorde mig i ordning.. Jag, moster Gun-Britt, min bror Pär & kusinens kille Kristian, åkte till Junosuando kyrkogård kl 9. Där mötte vi upp Thomas(kussen) & min bror Hans.. Eftersom det var vi som bar kistan var vi tvugna att åka dit för att bära den in i bårbilen.. Sen åkte vi till Kurkkio igen.. Det kom jätte mycket folk, roligt att så många ville hedra morfar.. Kl 13.30 åkte vi i följe till Junosuando kyrka.. Begravningen började kl 14.. Morfar fick en jätte vacker begravning. Gun Olofsson sjöng "Jag har hört om en stad" så vackert.. Oskar Skoglind (min brors pappa & prästen) höll ett jätte fint tal om morfars liv, och hela begravningen & minnesstunden var så fin & personlig..

Det var en lång & jätte jobbig dag.. När allt var färdig städat & diskat på församlingshemmet var kl nästan 20.. Vi åkte till kyrkogården & tände ljus på moffas grav. Sen tillbaka till Kurkkio & diska, städa undan allt fr förmiddan.. Kom i säng vid 1..


Ps fotot På mig, pappa & brorsan Micke är taget när vi just blivit klar me städningen.. Därav Foppatofflorna..


Av Linda - 22 maj 2009 08:39

Här får ni en titt från mitt gästrum..

Ljusstakarna är köpta på Spets & ting i Skellefteå.. Sängen fick jag av mamma..Allt annat är loppis fynd.. Bla handvirkade överkastet köpte jag för 50:-, helt otroligt!!  Kuddarna med madonnatryck har jag sytt själv & motivet har jag skrivit ut, och strykt fast (Stryka på papper finns bla Claes Olson)


Nu ska jag väcka Sanna...Vi ska åka till stan & shoppa...sen tillbaka norröver.


Ha en fin dag..

Av Linda - 21 maj 2009 17:19

Huff!! Gräsmattan är dyngsur men tvunget att försöka kratta ihop det mesta... Jordgubbarna jag planterade i pallkragarna förra sommaren växer & har blivit gröna..Äppelträdet har oxå blivit grönt..plommon, körsbär & päronträden har knoppar..

Planterat sockerärtor i dom andra tvåpallkragarna..& krasse i mina gamla zinkhinkar...

Nu ska vi tvätta av oss å åka till Skellefteå & äta världens godaste pizza på Viking... Färska grönsaker & västerbottensost på dom...Mums!!

Av Linda - 21 maj 2009 17:00

Här har ni lite foton från mitt kök...

Av Linda - 21 maj 2009 12:55

Vad härligt att vara här igen..


Resan hit gick sisådär..hmm...punktering vid Överkalix..Tur att brorsan liftade me oss..Annars hade jag & Sanna stått därsom två fån.. Är det nått jag inte kan så är det att byta däck..

Brorsan satte på reservdäcket, ett lågfartsdäck..max 80 km/h..tog oss in till Överkalix och OKQ8 å köpa ett nytt..775:- med montering...arghh!!

Resan fortsatte till Morjärv..hälsade på Inga & Reidar..drack kaffe o kelade med kattungarna.. Jag & syrran har tjingat varsinn.. Super söta 75% skogskatt..

Åkte vidare & lämna av brorsan, Micke i Lule, handlade på Willys..å vidare mot Skeå.. Stannade hos Susanne (Supermamman) m familj & fikade.. Jätte goda bullar..mums! Super fint & mysigt dom fått i sitt hus.. Verkligen glad för deras skull =o) för dom har verkligen fått kämpa med en massa motgångar med byggandet..

Väl framme i Frostkåge gick vi in å satte på värmen & tömde bilen... Packade upp alla kartonger, fikade..kollade filmen vi hyrde på kiosken här.. "Låt den rätta komma in" Men vi somnade båda två..så slutet missade vi..haha.. Nu ska här ut å krattas... Ha en fin dag



Av Linda - 19 maj 2009 20:37

Min syster Sanna hänger med till Skellefteå imorrn... Kratta, plantera blommor, äta gott & dricka vin å surra... Å shoppa förstås..


Och så ska jag hälsa på Susanne ska bli så kul att få träffas å se deras vackra hus.. Det var längesen sist...


Nu ska jag fortsätta med att få allt klart.. Dennis har utflykt med skolan imorrn..så här ska bres mackor & packa matsäck


 Ha en fin kväll.. å natti natti


Av Linda - 19 maj 2009 16:07

Det här lasarettet är under all kritik.. När jag satt i väntrummet, kom en bekant & pratade..Hon hade fått en enorm blödning i ögat, dom misstänkte en tia..en propp.. Läkaren hade ordinerat henne att åka hem & komma tillbaka kl 8 imorrn.. Å om det blev värre ikväll,skulle hon uppsöka akuten..Hon hade värk & såg knappt nått.. Om hon får en till propp när hon sover då..det är många dom skickat hem, som sedan avlidit.. Tycker det är underligt att dom inte la in henne på observation..

Btw..Jag fick komma in 15.05 till en svart dansk som pratade en blandning av arabiskdanska..Han fattade knappt va jag sa..å ärligt så förstod jag inte mycket av va han sa heller.. Han satt mest å flinade.. äcklig typ..

Jag sa att jag vill få remiss till en specialist i Sunderbyn el nånstans..

Han skickar en remiss till ortopeden i Kiruna.. Hmm..  Jag sa att det kommer inte på fråga att dom opererar min tumme här i Kiruna iaf.. Fel å skicka mig direkt till Sunderbyn.. Näädå allt för att dra ut på tiden.. Är så jävla less på den här cykelverkstan.. Husläkare existerar inte här.. nya "osvenska" inkompetenta AT-läkare får man gång på gång.. Jag kom ut därifrån 15.08 3 min.. han kollade inte ens på tummen.. Taadaa... 


Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards