Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Ääääntligen!!

Av Linda - 17 maj 2009 23:00

Nu har jag ledigt en vecka..  =o)

Imorrn ska här städas, skriva ut minneshäftena, packa grejer som ska me till Ske-å .. & så måste jag ringa Skellefteå kommun så att dom sätter på vattnet i torpet.. mm mm 

 

Jag fick köpa köket för 1000:- billigt..det är en till köksbänk oxå som jag inte satte in foto på.. Hämtar den i sommar..


Kommer ni ihåg fondtapeten jag tapetserade i mitt sovrum?..  En Anna som skriver inlägg efter inlägg om att den är upp å ner.. Vad tycker ni?

Enligt mig så är den inte upp å ner, tycker det är fint med mönstret den vägen.. & man kan sätta den hur man vill tycker jag..Ett grafisktmönster ligger i betraktarens ögon hur man tycker att den ska vara & vad man tycker är fint...

Det är jue samma om du köper mönstrad metervara & syr ett par längder  eller om du syr en gardinkappa..Mönstret blir jue inte likadant, det är antingen lodrät el vågrätt....


Nu ska jag  rasta Wilma ..sen sussa..Nattinatti 
ANNONS
 
Monica

Monica

17 maj 2009 23:25

Eftersom du frågar! Min spontana tanke var att din fondtapet var upp och ner... Men det var ju bara MIN första tanke...Man kan säkert ha den vilken väg man vill! Fint blev det iaf..

http://blackpearl.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

18 maj 2009 07:16

haloj.. längtar tills du kommer :)
ska bli trevligt.. vilket fint kök du hittat! hoppas du bara kan få in det bra med... men men du är så händig så det fixar du säkert!
kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

18 maj 2009 10:18

Upp och ner??
Det är väl hur man vill ha det själv tycker jag.

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
stormstina

stormstina

18 maj 2009 12:41

Jag var tvungen att scrolla ner och kika på tapeten igen,jag hade då inte sett att den var upp å ner. Nu när jag tittar så tycker jag fortfarande att den är rätt vänd. Som du skriver:Det ligger i betraktarens ögon:)

http://stormstina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

inga

18 maj 2009 22:51

måste bara komentera meddelandet jag fick av Anna, på Lindas blogg;jag bryr mig inte om du kom från jobb eller krogen, men tyckte de var tidigt att klaga på lindas fina tapisering, och vilken tid du æn klagar på hela dygnet!! att hon satt upp tapeten upp och ner eller om det ær rætt væg?? så ær det fel att klaga och komma med dumma komentarer om det ena eller andra. Om Linda vill ha tapeten åt detta håll, så låt henne få ha det. Vem ljuger och inte pratar sanning då?? Vi alla andra som tycker det ær fint?? Hur vet du att alla andra inte tycker så?? måste hålla med Jossan skaffa ett liv!!

 
Ingen bild

anna

19 maj 2009 00:59

jag struntar i vad ni alla, tycker om Lindas tapisering, DEN SITTER UPP OCH NER!! ja tapeten!! tycker jag, jag håller mig alltid till sanningen och påtalar alla fel ,som jag hittar i bloggen som tex Lindas tapisering. så sluta hoppa på mig!! jag talar bara sanning och ljuger inte!! tack och hej leverpastej!!

 
Ingen bild

Anna

19 maj 2009 10:25

Den sista kommentaren är då inte från mig! Om någon ser det jag ser så var dig själv iaf :O) Jag tar inte åt mig av påhoppen, ler lite grann, för vilket försvar Linda har runt sig, verkar ju behöva det! :O)

 
Ingen bild

inga

19 maj 2009 14:26

Linda har riktiga vænner som tycker hon ær duktig på att både laga mat,fixa i lægenheten,sy gardiner och fixa i sitt Torp, om hon behøver ett førsvar?? Nej hon har nog skinn på sin næsa och kan nog førsvara sig sjælv, men att klaga på en tapet ær patetiskt?? eller??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#€%€&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se