Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under april 2009

Av Linda - 17 april 2009 12:01

Testa ni oxå..Vem ni är..


Namn: Jennie Sjögren

Hemort: Phuket, Thailand

Ålder: 52 år

Yrke: Lastbilschafför

Favoritmat: Blodpalt

Antal barn: 7

Ögonfärg: blåa

Hårfärg: Cerise

Idol: Abba




Förnamn= Mellannamn

Efternamn= Bästa vännens namn

Hemort=senaste semesterresan

Ålder= Mammas ålder

Jobb= Pappas jobb

Favoritmat= Det du avskyr!

Antal barn= Antal piercingar (hål i örat räknas)

Hårfärg= Färgen på din tröja

Ögonfärg=Färgen på dina byxor

Idol= Den du senast lyssnade på

Av Linda - 16 april 2009 15:45

Huff!!! Alex hade nog försökt iaf att ha ordning här hemma..I hans ögon...Men inte i mina.. :-/

Har städat sen kl 9 imorse..och tvättmaskinen fylls och töms om vartannat..

Eva-Marie kom förbi på en kaffetår i fm,..och fick höra om resan o titta på foton..Sen kom min bror Pär.. Gav honom kimonon jag köpte till Alwa..

Nu ska jag fixa nått ätbart.. Barnen vill ha tacolasagne.. Så det blir väl det dårå..

Ha en fin dag..

Av Linda - 15 april 2009 15:01

Kom till Phukets flygplats kl 6...fick köa till bagage incheckningen i en timma..en äldre karl svimmade och föll i golvet, obehagligt..vet inte hur det gick för honom..såg inte han nå mer under resan..Berodde nog pga värmen och att stå så länge..

Passade på att fylla på nikotinbehovet innan vi gick ombord på planet..Flygturen tog 11 timmar o det var lite turbulens när vi flög över Indien annars lugnt.. När vi landade i Kallax så fick vi köa länge i passkontrollen.. Hämtade väskorna och åkte mot Kiruna i Mathias bil..Stannade i Morjärv hos Inga-lill & Reidar och fikade..Kom hem kl 22.30.. 

Jätte kul att träffa barnen, puss- & kramkalas och utdelning av presenterna..Kom i säng halv två...

Av Linda - 14 april 2009 14:48

Idag blev Mathias tatuerad.. Dom byggde ut hans tidigare tatuering...skit snyggt blev det..Han tatuerade på frihand, tog 4 timmar..


Sista kvällen nu..imorrn åker vi hem..Buuhuu!!

Har varit och sagt bye bye till alla på rock n dice..fick Jims mobilnr och adress så man kan ha kontakt med henne..

När vi kom hem så packade vi klart..gick o la oss vid midnatt, ska upp kl 04.30..taxin kommer kl 5.30





Av Linda - 13 april 2009 14:41

Börjar bli kris på torra kläder...fick byta om 3 ggr igår, och idag när vi tog en tuk tuk(taxi) till Karon för att få tag i fritidsresors personal.. så blev vi dyblöta igen...Thailändare & turister står efter gatorna och kastar vatten med hinkar o vissa använder trädgårdsslang  för att blöta ner alla människor och fordon..

Ikväll ska vi ut på bangla road och blöta ner tillbaka..hehe..

Imorgon ska Mathias göra sin tattoo, spännande ;-)

Ha en fin dag..

sätter ut en bild på mig o King..och Jim som vi tog i lördags

Av Linda - 12 april 2009 10:54

Idag börjar dom fira det thailandska nyåret..Vatten festival.. Man blir dyngsur så fort man går ut.. Överallt springer folk och kastar vatten på varann och så blir man pudrad på kinderna med ett parfymerat puder, samtidigt som dom önskar happy new year.

Jag och Mathias gick ut i fm..promenerade längs stranden, och upp mot city..Så fort vi kom dit blev man nerdränkt av vatten och alldeles vit pudrade kinder...haha.. Mathias köpte varsitt vattengevär så vi kunde vara med och leka vatten krig...Kul.. men helt vansinnigt, hehe.. Ni som inte varit i Thailand under Sonkran måste bara uppleva det någon gång..

När vi kom till hotellet fick vi genast byta om.. Och hoppas att kläderna jag har på mig nu får vara torra ett tag..

Ikväll ska vi på rock n dice.. Jim har gett oss varsinn hawaiiskjorta som vi ska ha på oss(visst ar hon snäll)..alla på puben ska vara klädda med hawaiiskjortorl. Nu ska jag försöka ta mig tillbaka till hotellet utan att bli dyngsur..

Kram

Av Linda - 11 april 2009 12:31

Vi vaknade kl 10..gjorde oss i ordning & gick ner pa sandwish shoppe for att fa i sig morgonkaffe.. Jim kom och hamtade oss kl 12.. forsta stoppet blev pa tesco..Handlade byxor & troja till Olivia, en tunika till mig sjalv.. Och Mathias klader till Sebban. Kopte ett par shorts till Jim i present..

Sen akte vi till en annat stort shopping center...dar kopte jag 2 Billabong skjortor, en till Alex och den andra till Dennis.. Efter shoppingen korde Jim oss till en restaurang vars bara Thaiare ater..Jatte god mat, tog sticky rice & mango till efterratt.. Billigt var det.. 100:- for lunch och efterratt for 3 personer =)

Vi var tillbaka pa hotellet 15.30...dessarre hade inte staderskan hunnit med stadningen, sa vi gick pa stan och shoppade lite till och drack varsinn Singha.. Nu ska jag lagga mig och lasa lite & ta en siesta.. Ikvall blir det Banglaroad igen..

Ha en fin kvall..


Ps..Glomde att skvallra en sak, hehe.. Mathias at rostad kackelacka igar...fy faen.. Han madde illa hela natten och sa att det smakade lika ackligt som det ser ut..Forsokte stoppa han, men men.. Han skulle va macho och testa nar Som bjod...yeck!!!

Av Linda - 10 april 2009 17:48

Nu ar det bike meet har i Patong beach...sjukt mycke folk..Kopte en skinnvast till Dennis for 120:- far fixa midnightsun cruisers tryck pa den sen..

Senare ikvall blir det nog Rock n dice, men bara en liten stund for cashen borjar sina i borsen.. Vi ska upp tidigt imorrn, ska aka med Jim till Phuket town & shoppa.. Ska kopa lite mer klader till Dennis och Olivia..


Annars har vi haft en lugn dag, solat & badat..haft sol hela dan


Ha en fin kvall..kram fr oss

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards