Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Dammsugarna...

Av Linda - 13 mars 2009 20:54

Idag fick vi våra dammsugare till jobbet... Genast blev det en massa svammel.. Flera utav killarna påstod att det var 5 stycken, för att vi är 5 tjejer...Hmmm!! Å det var oxå bara jag, Marlene & Ann-Charlotte som använde dom idag..killarna höll sig till sina sopkvastar...suck!!

Jag skojade å sa att jag kommer att filma alla killar som jag ser dammsuger...å köra utpressning..Hehe..Annars hamnar klippen på Youtube..

Fasiken det finns väl inget mer attraktivare än en karl som städar & hjälper till med hushållssysslorna Jag vill iaf att  man är jämställd i ett förhållande.. Precis som att jag tapetserar, målar & snickrar odyl... Så ska han kunna tvätta, städa & laga mat..Finns inga speciella grabb-& tjejsysslor... Det handlar om intresse att lära sig  Nu ska jag natta barnen, sen krypa ner under täcket.. Har 12 1/2 timmars skift imorrn & på Söndag.. Sen efter kl 18 på Söndag, är det ledigvecka...Tjooohooo!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

stareyee24

14 mars 2009 10:07

Halloj, du ringde igår. men jag var och hälsade på min syster så jag ides inte svara då.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se