Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under december 2008

Av Linda - 17 december 2008 10:50

Fick julklappen igår.. Me like!! En svart o vit vas från Kosta Boda, Designad  av Anna Ehrner .... förra året fick vi en enorm skål av samma designer...Jag älskar konstglas, men jag är i behov av ett snyggt vitrinskåp..


Min arbetsvecka har gått bra hitills..Men många skift kvar innan det är Söndag kväll.. Å då blir det skönt..jul ledig i 2 veckor *Jippi*

Nu ska jag fortsätta med att göra klart julgodiset.. Ha en fin dag..

Av Linda - 15 december 2008 12:20

känner mig fortfarande helt slut...Men kul har jag haft =o) Hade det jätte trevligt i Fredags, fast jag var ensam med 34 killar..dom var så måna om att jag skulle ha kul...Kom 2:a i bowlingen.. Blev bjuden hela tiden på alkohol, å uppbjuden på dansgolvet...Så Lördag morgon kändes man sig helt mörbultad.. Lördagens klubbfest var oxå bra.. Men igår var det mindre kul, har aldrig varit så slut i hela mitt liv..Låg i sängen hela dan, tittade tv o somnade om varannat.. Men nu är årets festligheter över.. Den enda alkoholen blir glöggen på uppesittar kvällen.

Snart ska jag till jobbet, har em skift den här veckan.. 14.42 - 01.10

Ha en fin dag..



Av Linda - 11 december 2008 18:27

Jag hade 30 min kvar av förmiddags skiftet o satt på malvagnen o svetsade...när jag var klar o fällde upp svetshjälmen stod Isak(som jag bakade pizza med i Lördags) brevid, med en stor bukett med 10 röda rosor, o värsta leendet...jag hann inte tänka nått förrän han pussade mig på kinden...faen va pinsamt...Har aldrig blivit så tyst i verkstan, typ 30 arbetskamrater stod o stirra o flinade.. Ville sjunka igenom golvet.. Det är jue snällt o ge rosor, men jag har jue klargjort att jag inte har nått intresse för honom, å sen komma till min arbetsplats... Lär nog få höra gliringar imorrn på personalfesten...*Linda rodnar*

Av Linda - 9 december 2008 17:29

På Fredag ska vi ha fest med jobbet..Äta på City krogen, dricka öl o bowla efter det...Haha! Lär nog bli succe o göra det onykter.. Sen ska jag dra med killarna på Ferrum o svira våra lurviga på dansgolvet.. Förhoppningsvis spelar dom Lady Gaga- Poker face...En favvo låt just nu..

Får såååån himla lust å dansa när jag hör den...som att det inte hade räckt med en fest...

På Lördag är det julfest på klubben..Middag för oss fullvärdiga,sen öppnas det för supportrarna... THE STYLEMASTERS  Spelar...

Lär nog vara helt slut på Söndag... Huujeda mig!!


Av Linda - 8 december 2008 18:45

När jag kom imorse hade jag ett meddelande skrivet på plåten...va gullig dom e`  =o) Första arbetsdagen efter sjukskrivningen, så typ alla har kommit o fråga hur det är..trodde att jag aldrig skulle hinna klart min vagn, men det gjorde jag. Vi har börjat med en homogentråd nu, så äntligen slipper man mejsla bort slaggen..Underbart att slippa vibrationer från mejseln, å sen kom chefen..han hade köpt handskar som tar bort vibrationer o vibrationsfria kap- o slipskivor till rondellen..  Dom gör verkligen allt för att underlätta för min onda hand.. Är så tacksam! =o)


Till middag gjorde jag hemlagade pannbiffar, stektlök, stektpotatis o gräddsås..Mums va gott det va..Det va evigheter sen jag gjorde stekt potatis..

I köttfärssmeten har jag en skvätt grädde, ägg, salt o peppar..


Av Linda - 7 december 2008 19:53

Olivia bakade pepparkakor..... Men se så fina dom blev =o) Sin mors gener,hihi!

Det blev bara en burk..för Lillebror Dennis ville hellre äta deg än o baka.. Men det räcker till Lucia iaf..

Av Linda - 7 december 2008 15:40

Nu är saffransdegs baket färdigt... Det blev lussekatter, saffransbullar med mandelmassa,smör som fyllning.. Några gjorde jag med russin i oxå..

Å en saffranskrans... Nu ska jag laga middag..Sen tar barnen över o bakar pepparkakor..

Av Linda - 7 december 2008 13:25

Degen jäser o jag bara väntar på att få hugga i med bakandet...de e så kul =o) Barnen ska få baka pepparkakor när jag är klar.. Sen hoppas jag att jag får in det nybakade i frysen, för den är minimal..Har endast en halv kyl o frys i en 4:a!!  Helt sjukt, å man får inte plats med nån frysbox heller, för rummen är så små..grr!

Återkommer senare idag... Nu ska här bakas!! Ciao!

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards