Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 2 november 2008 17:39

En musik video med matchbox fr 80-talet... det var dom jag såg förra helgen i Lycksele, på Redhot festival...the men is still going strong.. alltså dom är i  sextio-sjuttioårs åldern nu..hehe

Å här ser ni Rockabilly brudarna..Nettan, jag o Julia.. Vi hade tom. fixat frisyren ala´ rockabilly

Av Linda - 2 november 2008 17:15

Hur jag vill att min framtid ska se ut...

Jag vill känna trygghet, ha någon att dela allt roligt o tråkigt i vardagen med..

För allt är inte en dans på rosor..i varje förhållande blir det problem, gäller bara att kunna prata o reda ut det, o framför allt respektera varandra..

Jag har kommit in i ett annat livsstadie, inte intresserad av festande o flankande, vill ha det lungt o skönt med min familj..

Jag vill packa bilen en fredag eftermiddag, åka upp till fjällen, vara ute i vårsolen o köra skoter o pimpla.. jag vill vara i torpet på somrarna o plantera blommor o grönsaker, åka ut på utflykter, renovera, laga middag tillsammans och på kvällen när barnen somnat sitta med min "älskade" o prata, dricka lite vin o bara rå om varandra.. Saknar den där tryggheten, att ha någon som oxå vill ha det så..

Å visst kan det vara kul att bjuda över några vänner på middag o umgås...men kroglivet är jag super less på, det ger mig ingenting..



Av Linda - 2 november 2008 14:02

Hade tänkt åka iväg på en liten tur..men det blev ingenting med det.. Så det blir å slappa å försöka bli av med mina dammråttor.. Måste testa min nya vileda mopp, köpte en rosa m hink..väldigt chic o kvinnlig..skratt..men man stöttade rosa bandet med 15:- så nånting positivt har man bidragit till =o)

Har ett tips på en annan inredningsaffär som även har webbutik.. brukar besöka detta inredningsmecka då jag är i Helsingborg o hälsar på min underbara vän Marie.... Massor av designprylar, möbler, tapeter, lampor.. Köpte mitt silver färgade gökur därifrån i sommras. www.bolagret.se  nu hittade jag bla en klädhängare som jag vill ha..å jätte snygga lampor.. Men man ska ju ha plats för det oxå..

Nää nu ska Linda brottas me dammråttorna. Ha en fin dag..

Av Linda - 1 november 2008 17:04

Surfade runt lite å hittade en massa härliga inredningsprylar.. bla på www.rikkitikkishop.dk jätte snygga fondtapeter o wallstickers(fr Ferm Living). Dom sålde även internetradion, köpte själv en sån för några månader sen o mitt bästa köp på länge.. Jag kan lyssna varenda radiostation i hela världen..min står i köket så när jag lagar mat så diggar jag samtidigt till låtarna som spelas på www.radioseven.se 

Å snygg är den oxå min radio

Nu har jag middan i ugnen...helstekt kotlettrad, klyftpotatisar(egen skurna så klart) me timjan o havssalt o till det blir det  pepparsås o grönsaker...Mums!

Av Linda - 1 november 2008 12:32

Blir så förbannad när man hör hur folk behandlar andra på dejting- o kontaktportaler.. Min vännina mår pyton o gråter varje dag o kväll, har råkat ut för en ryggradslös karl.. Som bedyrade sin kärlek under en helg i fyllan o sen låtsades som ingenting hade hänt.. Varför kan man inte vara ärlig o tala om man inte har några känslor el intresse för den andra..Innan man hoppar i säng o planerar en massa framtidsplaner ihop? Jag tror många använder dessa sidor för att få sig ett skjut då å då..men tänk på den ni lämnar med en massa tomma löften.. Jag är själv medlem på www.norrlandskontakten.se och fick ett mail av en kille igår som var väldigt sårad.. Han hade träffat en tjej där, träffats, haft sex... han fick känslor för tjejen o så blev han dumpad efter första dejten..Så det bevisar att det finns inte bara ryggradslösa karlar utan även kvinnor.. Fy faen för sånna som använder andra som slit o släng o sen raggar upp nästa  o nästa... Jag hoppas dessa ryggradslösa människor får känna på hur det känns att bli lurad o sårad.. Sånt man gör åt andra kommer oftast igen..

Nu ska jag fortsätta med min enorma tvätthög o sen skura igenom lägenheten.. Ha en trevlig Lördag..å tänk efter hur ni behandlar varandra..

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards