Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 9 november 2008 01:19

Sitter o nattsuddar framför datorn.. kan inte sova..stön! Sitter o lyssnar på mina favoritlåtar på youtube.. bla Beyonce - If I were a boy



Av Linda - 8 november 2008 17:57

Har inge feber nu, men hosta o "bibbi" i halsen.. Så himla tråkigt o bara vara inomhus, man blir rastlös att bara ligga å läsa böcker.. så jag passade på att fota lite o ta er på en liten runtur i mitt hem.. Här har jag det rätt så stilrent, svart,vitt, grått  o silver är favoritfärgerna..


Gökuret har jag köpt på Bolagret i Helsingborg..


Köksmöblerna är från Miljögården, älskar deras design..inte billiga men ville ha dom så fort jag såg dom, så med lite sparande hamnade dom hos mig =o) .. å är det inte toppen, gungar barnen på stolarna (dom får inte göra det, men händer rätt ofta iaf, grrr!) så tar jag dom bara till jobbet o värmer med gasen o rätar til stolsbenen..


Jag tyckte att mina köksluckor va supertråkiga så lekte lite med ikeas walldekor,slätthult.. O det bästa av allt är min disktrasa (oanvänd såklart..ler)som påminner barnen om att " Din mamma jobbar inte här" den köpte jag från Lagerhouse, som även döskallesvampen kommer ifrån..


Hade problem å hitta en tv-bänk till plasma tv:n som jag tyckte om.. så det blev Ikeas Expedit hylla.. o köpte lådor till alla dvd filmer o spel.. o lampor från Elkedjan..


Sängen har jag i vardagsrummet, så att minstingen fick eget rum.. Ställde den bakom garderoben, baksidan klädde jag med ett tyg från Ikea, o köpte även sängkläderna o kuddarna därifrån.. Överkastet är från Hemtex..




Av Linda - 7 november 2008 09:39

fick åka hem från jobbet igår kväll..började kräkas.. å nu på morgonen när jag vaknade hade jag feber.. Värker i hela kroppen..inte mycket att göra, bara att proppa i sig alindrin o ligga i sängen resten av dagen, o hoppas på att man kan jobba imorrn..




Av Linda - 6 november 2008 01:45

att min underbara trevliga vän på Nk oxå börjat blogga här.. Välkomnar han med en bamse stor kram =o) http://cybinett.bloggagratis.se  å ser verkligen framemot att läsa hans blogg..


Min arbetsdag gick som smort idag.. Allt flöt på, underbart!.. Hade nästan gett upp hoppet..


Nu ska jag borsta bissingarna o hoppa i bingen.. Nattinatt


Av Linda - 5 november 2008 12:01

Godmorgon.. Idag fick jag något trevligt med posten..min bärbara dator som jag beställt verkar vara på väg..fick det mobila bredbandet nu iaf, så men spänning väntar jag på sms aviseringen.

Beställde den från www.telia.se  Isblå LG E300 .. toppen då den har HDMI utgång, då kan jag kolla filmer från datorn på plasma tv:n..

Nu ska jag ta o klä på mig o ta en shoppingtur.

Ha en fin dag allihopa...ciao

Av Linda - 5 november 2008 01:18

Min arbetsdag var minst lika jävlig som igår.. Svetsen fortsatte i samma stil, matar ojämnt o bränner fast i munstycket.. Den har repats tusentals ggr, men ändå verkar matarverket leva sitt eget liv.... Man tappar arbets gnistan alltså..blääää!

Å 5 skift kvar av veckan.. fortsätter det så här, så hamnar jag nog i "Friska Gällivare" på psyk..

Appropå Gällivare..undra vars dom fick Friska ifrån? Med tanke på allt som hänt där sista tiden o alla missbrukare som bor där?!.. Carolin Stenvall o nu Sara som bara blev 19 år..Mina tankar går till deras anhöriga, kan bara tänka mig vilken fruktansvärd sorg att mista ett barn.. Jag har själv 3 barn, å det säger jag skulle någon göra dom illa då hade jag tagit vilket straff som helst...Å det kommer från mig som varit nämndeman i 3 år.. men så är det..

Se nu bara på Anders Eklund, Englas mördare.. så fort han blev fängslad blev det så synd om honom, att det var stor risk att han skulle bli misshandlad o trakasserad av dom andra internerna, så man förflyttade honom.. Han får dessutom mycket bättre mat än vad våra barn o gamla får inom skola, vård o omsorg.. Det är helt sjukt..

Vad fick Englas anhöriga..dom fick ett livstidsstraff, en sorg o smärta som kommer att följa med dom resten av livet..


Å mina bloggläsare...blir toppen glad om ni kommenterar mina inlägg.. Vill höra vad ni tycker oxå. Nattinatt




Av Linda - 4 november 2008 02:10

Kom hem från jobbet för 1 timma sen.. helt f.c.ing slut.. Det var en hemsk arbetsdag.. :-(

Matarverket i svetsen trasig, så tråd h-vetet brände fast typ 10 ggr i munstycket..Snacka less o byta munstycken stup i ett.. Å som om inte det va nog så var den 5 meter långa balken felbockad, en glipa på 50mm blev det när jag skulle svetsa fast den i malmvagnen....fick drämma till med med spettet o släggan, höll på typ 20 min, funkade inte så..det slutade med att  jag kastade dom tvärs igenom verkstan, gormandes o förbannad.... Inte ofta jag tappar tålamodet o blir så arg,så killarna började skratta.. gjorde jue inte saken bättre.. hmm!

Nädå det var bara att försöka tvinga fast eländet... vrida tvingen tills man va helt slut... 100 mm  åt gången...så det tog typ en timma innan jag fått den på plats..

Nu ska en helt mörbultad Linda krypa ner under täcket.. Å hoppas på en bättre dag imorrn.. Nattinatt


Hittade en bild på nätet (wagons hemsida)på hur det ser ut när vi svetsar malmvagnar..men det är inte jag som är på bilden..

Av Linda - 3 november 2008 11:24

Hittade min gamla hemsida på passagen..tänk att den fanns kvar, har tappat lösenordet..så jag har inte kunnat göra den klar o  uppdatera den.. Men det finns gamla foton på nära o kära, mina barn mm.. kolla om ni vill..

http://hem.passagen.se/jennie.linda/


Annars går förmiddan i lugnetstecken, jobbar em den här veckan..gillar verkligen inte det, men ska man ha ledigvecka får man kämpa på..




Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards