Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig...

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Shopping är bästa medicinen då man är låg =o)

Av Linda - 25 november 2008 17:07

 Ursäkta röran på kortet..  :-/ men det är inte hemma hos mig..den är kvar i lägenheten där vi håller på att tömmaMamma ringde idag, hon sa att jag fick köpa linneskåpet från dödsboet..hon skulle haft den själv egentligen, men ångrade sig.. men vad glad jag blev...Tjoohoo!!

Den är så vacker, 100 år gammal o med orginalglas...å vit..Ska hämta den imorrn.. Den kommer att bli en prydnad i mitt torp.. Äntligen får jag någonstans att sätta in mina gamla sängkläder..(linnelakan o örngott med monogram o vitbroderi o knypplade spetsar) o alla mina broderade dukar.. å påsar med lavendeldoft..Å så har jag en massa antika nattlinnen jag tänkte hänga upp på sidan vid skåpet..


Jag o Eva-Marie for på sedvanlig loppis tur idag...hittade massor av gamla julpumlor(kulor), 2 gamla tomtar, hållare för riktiga ljus till julgranen o en gräddkanna o en glasburk.. ska lägga in kort senare ikväll.. Håller på att samla gamla julsaker till den dan då man kan fira jul i torpet.. Hade varit så mysig å ha en riktig gammaldags jul där nångång..laga julmaten på vedspisen..o stoppa korv..

Nu ska jag plocka undan middan o disken...ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2011 12:07

Evigheter sedan jag bloggade... Har inte haft inspiration eller tid.. Men det kommer nog.. Har haft otur med att vara sjuk ..har det inte varit nackbesvär pga mitt jobb, så har det varit förkylningar & idag vinterkräksjukan... Jag är som en svamp.....

Av Linda - 7 juni 2010 19:42

Jag, gubben & Dennis åkte till Skellefteå förra Måndan..vi tillbringade nästan 1 vecka i torpet.. Här kommer lite bilder..     Vi stannade till i Jävre, där gubben & Dennis fiskade..     Här får Dennis lära sig att rensa fisk..   B...

Av Linda - 24 maj 2010 12:26

Vi har tillbringat Lördagen & Söndagen i Tornedalen.. På nervägen stannade vi till i  Kurkkio..hälsade på mommo o moster som var där för att hämta lite saker..Åkte sedan till kyrkogården i Junosuando, besökte moffas grav.. lämnade en ängel. Gravs...

Av Linda - 14 maj 2010 15:01

#¤%¤&/%/&## på ren svenska... Är så jävla förbannad på försäkringskassan..vet inte vad jag gör snart... Väntar fortfarande på pengar för VAB &  det är inte lite pengar heller 6000-7000..Och det är 6 veckor sedan jag skickade in försäkran om tillfäl...

Av Linda - 10 maj 2010 21:42

Det blir bara längre å längre tid mellan blogginläggen... Är fortfarande datalös..å man inser först när man är det hur beroende man är av datorn.. Räkningar och bankärenden,mail, min kära blogg, tradera..äger inte ens en telefonkatalog nåmera ,bru...

Presentation


Jennie Linda Marie

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Blogkeen
Följ Magnusgumma,Licenssvetsare,Enastående Ensamstående Mamma,Shopoholic  & Inredningstokig... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se